مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل نیرو توسط شرکت

با سلام
من آخر مهرماه از طرف شرکت اخراج شدم منتها قرارداد کار من تا آخر سال امضا شده الان برای گرفتن حق سنوات و عیدی به من گفتن کارفرما موظف هست تا انتهای سال باشما تسویه رو انجام بده چون شرکت تعدیل نیرو کرده و به خواست خودم نبوده آیا ماده و یا تبصره ایی وجود داره که به این مورد اشاره کرده باشد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما میتوانید ابتدا بازگشت به کار را درخواست نمایید ودر صورت صدور حکم وعدم پذیرش کارفرما وی مکلف است سالانه 45روز سنوات به شما پرداخت نماید