مشاوره حقوقی رایگان - خانه مزایده ای

سلام ی خونه ای خریدیم خونه مزایده ای بوده یکی از خواهان میگه زمینی ک قبل از فوت به پدرم دادم بهش 110متر بوده.الان ساخت شوده دو قسمت یکی 70 یکی50 الان 10مترش زیاد اومده ماهم 70متری خریدیم الان نزدیک ده سال شکایت میکنه تو دادگاه محکوم ب رد میشه. خونه نزدیک 5 بارخرید و فروش شوده.الان شکایت برادر و خواهرش با برنده مزایده و ما کرده بعد خواهر و برادراش بعد از اینکه زمینو داداگاه میزاره مزایده فروش میره.شکایت برادارش و خواهرش میکنه تو دادگاه حکم قطعی بر بی حقیش کردن محکم شوده سال 91. چون همین خواستو ازشون خواسته 10مترو.الان دوبارشکایت برادارش و خواهرش کرده با ما و برنده مزایده ولی خواهر و برادرش اعتراض کردن گفتن ب این دعوا قبلآ رسیدگی شوده چون حکم قطعی بی حقی خورده بود دعواش رد شوده. الان دعواش رفته تجدید نظر گفته اون حکم قطعی مال برادر و خواهرم بوده صادر شوده ن برنده مزایده و صاحب ملک باید بهش رسیدگی میشود ک نشوده.الان تجدید نظر کاری میکنه براش یا رد میشه دوباره؟ اون حکم قطعی بی حقی برای ماهم حساب میشه یا فقط برای خواندگان خودشون حساب میشه.؟ اگر خواهر برادرش بیان اونام شکایت بکنن دوباره بکن زمینمون 120متر بوده پول اون ده متر میخوایم دادگاه بهشون میده چون اونام قولنامه 110مترشو دارن فقط ک دادگاه گذاشته مزایده فروش رفته؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به بررسی و اخذ توضیحات بیشتر دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ظاهرا مزایده صحیح است و ملک به برنده مزایده تعلق خواهد گرفت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام ظاهرا مزایده صحیح است و ملک به برنده مزایده تعلق خواهد گرفت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مزایده صحیح است و ملک به برنده مزایده تعلق خواهد گرفت