مشاوره حقوقی رایگان - دست بردن در مبایعه نامه توسط بنگاه

سلام من وباجناقم 160مترزمین درعباس ابادخمین خریدیم 99ان زمین رافروختیم املاکی به جای زمین مایک زمینی که تنگ افتاده بودرانشان داده حالا خریدارازدست ماشکایت کرده لازم به ذکراست که درقولنامه ای که دست ماست نام یکی ازفروشنده هادرج شده واملاکی درقولنامه خریدارنام شریک دیگر اضافه کرده حالاقاضی برای ما محکوم به دادن خسارت به خریدارکرده چه باید بکنیم ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی با شما هستش تا بتوان بهتر شما را راهنمایی نمود می توانید تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سلام از طریق اتحادیه املاک پیگیری کنید