مشاوره حقوقی رایگان - نداشتن مدارک سوابق جبهه

با ادب و احترام. پدرم سال 61 درژاندارمری زاهدان سرباز بوده و 5 ماهی رو از طرف خدمتش به همراه چند نفر دیگه از دوستانش به مناطق جنگی اعزام کرده بودند.متاسفانه بجز یک کارت خون که در اسلام اباد غرب مهر هلال احمر روش خورده و مسئول وقت امضا کرده و همچنین عکسهای مربوط به مناطق جنگی هیچ مدرک دیگه ای بهش ندادند و این مشکل مشترک پدرم و دوستانشه.ضمن اینکه مشخصات تاریخ اعزام و مناطقی که حضور داشتند و همچنین نام فرماندهانی که مسئولیت یگان اعزامی به جبهه رو کامل به یاد دارند . برای پیگیری بیشتر پدرم به همراه دوستانش به فرماندهی انتظامی زاهدان هم مراجعه کردند و فرم شاهد در شاهد هم پر کردند اما نتیجه ای به همراه نداشت .در حال حاضر برای تغییر وضعیت قراردادم بعد از 14 سال قرارداد پیمانکاری به رسمی، نیاز مبرم به سوابق ایثارگری پدرم دار.لطفا ، خواهشا چنانچه راه حلی برای رفع مشکلم وجود داره کمکم کنین. با تشکر

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

برای سربازان در صورت احراز هم یک سوم محاسبه میشود یکماه و اندی مشگلی از شما حل نمیکند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

برای سربازان در صورت احراز هم یک سوم محاسبه میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای سربازان در صورت احراز هم یک سوم محاسبه میشود