مشاوره حقوقی رایگان - زمان انجام درخواست اجرائیه دادنامه صادره از دادگاه تجدید نظر

با سلام و احترام
با عنایت به اینکه دادنامه صادره از دادگاه تجدیدنظر از مجتمع غدیر در تهران به تاریخ 1400/08/17 برای بنده (خواهان) از طریق پیامک ابلاغ گردید و در سامانه ثنا هم رویت گردید، خواهشمندم بفرمایید برای درخواست اجرائیه دادنامه چه زمانی و به کجا مراجعه نمایم . شایان ذکر است با گذشت تقریبأ یک ماه از صدور رای تجدیدنظر ، تاکنون برگشت پرونده از شعبه تجدید نظر به شعبه بدوی در سامانه ثنا هنوز درج نشده است.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید رای قطعی شود و سپس شما درخواست صدور اجراییه بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بعد از قطعی شدن رای به موجب لایحه از طریق دفتر خدمات تقاضا کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام محکوم له بعد از صدور حکم قطعی میتواند درخواست اجراییه را به اجرای احکام مطرح نماید