مشاوره حقوقی رایگان - یونیک فاینانس

سلام
من حدود 15ماه پیش از طریق یه معرفی وارد این شرکت شدم و 560میلیون پول دادم بهشون ولی تو این 15ماه هیچ پولی دریافت نکرده ام و فهمیدم که کلاهبرداری هست الان من عکس از چک های بین بانکی که بهشون دادم رو دارم میتونم شکایت کنم از شون؟ب پولم میرسم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله قابل پیگیری است و باید مدارکتان بررسی شود تا اظهارنظر کامل صورت گیرد. شما میتوانید از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله با عنوان کلاهبرداری می توانید شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بله با عنوان کلاهبرداری می توانید شکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله با عنوان کلاهبرداری می توانید شکایت کنید