مشاوره حقوقی رایگان - دریافت حقوق پدر

پدرفوت کرده و مادر از حقوق پدر بهره مند شده است حالا دختر متوفی خودش قبلا شاغل بوده وبیمه پرداخت کرده وبا ده سال بیمه وشصت سال سن درسال 1395 بازنشسته شده است. یک سوم حداقل حقوق براش برقرار شده است حال در صورت فوت مادر می تواند با حذف حقوق خودش، از حقوق پدری که بیشتر است برخوردار باشد.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

یکی از شرایط دریافت مستمری عدم اشتغال و درآمد است با توجه به اینکه نامبرده بازنشسته می باشد لذا موجبی برای پرداخت مستمری به ایشان وجود نخواهد داشت

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

یکی از شرایط گرفتن مستمری عدم اشتغال و درآمد است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
یکی از شرایط گرفتن مستمری عدم اشتغال و درآمد است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

یکی از شرایط گرفتن مستمری عدم اشتغال و درآمد است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

یکی از شرایط گرفتن مستمری عدم اشتغال و درآمد است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در صورت عدم بازنشستگی و اشتغال بله