مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث

سلام
اگر شخصی به کسی وکالت در مورد تقسیم ارث بعد از فوتش بدهد
ایا اون شخص باید طبق قانون ارث را تقسیم کند یا به دلخواه خودش؟؟؟
و یا اگر به جای وکالت اقرارنامه بگیرد
با اقرارنامه چه کارهایی میتواند انجام بدهد؟؟؟

پاسخ ها :

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود. تصمیم گیری در مورد بعد از مرگ هر کسی محدود به ثلث ماترک (یک سوم از اموال بعد از فوت) امکان دارد و بیشتر از ان طبق قانون تقسیم می شود (نه میشود کسی را کلا محروم کرد و نه میشود همه را به یک نفر داد) و اون شخص هم در اصطلاح وصی تلقی میشود و اقرار گرفتن برای بعد از مرگ هم تاثیری ندارد و حتی وراث هم نمیتونند سهم خودشان را از ارث در زمانی که شخص هنوز زنده است ببخشند یا واگذار کنند چون موضوع اون سهم هنوز به وجود نیامده.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق قانون چنین وکالتی صحیح نمی باشد و وکالت نامه با فوت طرفین باطل خواهد شد مگر در قالب وصی و وصایت باشد و