مشاوره حقوقی رایگان - عدم ابلاغیه سر وقت

سلام.
یک ماه پیش مستاجر بنده همراه با برادرش هنگام تحویل خانه من و مادرم را به بار کتک گرفتن بطوریکه سر من کبود شده و از بینی خون میامد و مادرم را هل داده و روی زمین انداختن و از خانه گریختن.
صبح فردای آن روز هم من هم مادرم از ایشان شکایت کردیم. که پزشکی قانونی برای من 1.3 درصد زده بود.
کد ملی و مشخصات کامل ایشان را داشتیم.
در دفتر قضایی شکایت کردیم و حتی ثنای ایشان قابل رویت بود.
وقت پیگیری در شورای حل اختلاف را 10 برج 9 زده بودن در این تاریخ مراجعه کردیم اما شخصی که شکایت کرده بودیم حضور نیافت.
منشی قاضی گفتن بیرون منتظر بمانید تا بیان.
نیم ساعت نشستیم نیامد که منشی گفت بفرمایید داخل رفتیم داخل که قاضی گفت به ایشان نیمه الکترونیکی ابلاغ شده در صورتی که ایشان ثنا داشتن.
به هرحال من با مادرم احضارات را بیان کردیم که چه اتفاقی افتاده قاضی در یک برگه از من و مادرم امضا گرفت(متاسفانه برگه رو بنده اصلا نخواندم) درصورتی که شخصی که شکایت کرده بودم حضور نداشت.
بالاخره قاضی گفتن که یک وقت دیگر برایتان میزنم.
3 روز گذشت اما پیامکی نیامد برای وقت دیگر.
دوباره به شورا مراجعه کردم علت را جویا شدم یک منشی دیگر بود گفتن که در تاریخ قبلی به هر دونفر ابلاغ شده اما فقط شما حضور یافتین بنده عصبانی شده و گفتم پس چرا وقت دیگر زدین باید ایشان را محکوم میکردید که دلایل بی خودی آوردن که ما آروم شویم.
به منشی گفتم پرونده و اون کاغذ را بده میبرم دادگاه از آنجا پیگیری میکنم که حرفی نمیزد و پاسخ بنده را نمیداد که گفت وقت بعدی را زدم برای 20 برج 10 یعنی تقریبا یک ماه دیگر.
الان هم 3 روز گذشته اما پیامکی نیامده از ثنا.
آیا من میتوانم پرونده را به دادگاه ارجاع دهم؟ و اگر نه راه حل درست چیست؟
و اینکه آیا مشکلی در سیستم بوده یا تبانی صورت گرفته؟

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
نگرانی شما بی ثمر است
مسئول شورا فقط اظهارات شما و مادرتان را نوشته و شورا مکلف به برگزاری جلسه جهت صلح بین افراد است
بعد حتی وقتی صلح نکردید پرونده را بدادگاه میفرستدو در انجا برایتان حکم صادر میشود.ضمنا پرونده با پست قضایی جابجا میشود و بدست اشخاص نمیدهند که خودشان ببرند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام نیاز به بررسی و اخذ توضیحات بیشتر دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با عدم صلح و سازش پرونده به دادسرا ارجاع می گردد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با عدم صلح و سازش پرونده به دادسرا ارجاع میشود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله منتظر ابلاغ جلسه دوم شورا باشید و درخواست نمایید که پرونده را به دادگاه ارسال نماید