مشاوره حقوقی رایگان - حبس

من به 3 سال حبس محکوم شدم، لطفا بگید میشه سه سال رو خرید؟

پاسخ ها :

خرید حبس تبدیل حبس به جزای نقدی حبس

سوالات مرتبط

قابل خرید بودن حبس 2 ماه
با سلام, بنده بعلت استوری گذاشتن در اینستاگرام ب 3 ماه و یک روز حبس محکوم شدم ک بعد با درخواست تخفیف به 2 ماه کاهش پیدا کرده. آیا این 2 ماه قابل تبدیل هست یا باید بروم زندان?...
خرید حکم جرایم های سایبری
با سلام ایا جرایم های سایبری مثل اخاذی در تلگرام و هک موبایل و پخش اطلاعات شخصی در هرجایی حکمی ک قاضی صادر میکنه مثل حبس خریدنی هست یا خیر؟ میشه یکم توضیح بدهید در این مورد...
خرید حبس
سلام با شخصی شکایت داشتم به عنوان درآمد از راه نامشروع و در دادگاه تجدید نظر استان حکم به محکومیتش گرفتم در قسمتی از حکم طرف مقابل من محکوم شد به 4ماه حبس سوال من این هست آیا این حبس قابل خرید یا تبد...
خرید حبس
سلام ببخشید در پرونده ی کیفری برای بنده شش ماه حبس اعلام کرده بودن که رفت تجدید نظر قاضی تعلیق نصف مجازات حبس را نوشته من میتونم این سه ماه با پول بخرم؟...
خرید زندان
سلام وقتتون بخیر برادر بنده‌ رو به خاطر مواد مخدر گرفته بودن که با وثیقه بیرون هستن الان حکمشون اومده که چهار سال زندانی هست ..میشه زندانیشو خرید که نره ؟؟؟...