مشاوره حقوقی رایگان - بیمه آتش سوزی ساختمان

سلام روز شما بخیر
از آذر ماه سال جاری بنده مدیر یک ساختمان 6 طبقه دارای 5 واحد مسکونی شدم . در اجرای ماده 20 قانون تملک آپارتمانی قصد بیمه آتش سوزی ساختمان راداشتم که با مخالفت یکی از همسایگان مبنی بر اینکه واحد ایشان بیمه است مواجه و از ایشان طلب بیمه نامه رانمودم و ایشان اظهار داشتند توسط بانک واحد بیمه شده و بیمه آتش سوزی اجباری ندارد . سوال اینکه 1- آیا مکلف بودن در این قانون به معنی وظیفه و اجبار است 2-اگر این بیمه انجام نشود و به صورت اختیار به واحدها واگذار شود و صورتجلسه تنظیم شود آیا مسئولیتی متوجه بنده خواهد بود 3- آیا کلا میشود عدم انجام موضوع را صورتجلسه و مسئولتی در قبال آن نداشته باشم 4- چه بیمه هایی برای ساختمان اجباری است؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما به عنوان مدیر ساختمان مسولیت بیمه را دارید و نمیتوانید با صورتجلسه مسولیت خود را کم کنید اگر واحدی حاضر به همکاری نیست میتوانید علیه او اقدام قانونی کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به عنوان مدیر باید ساختمان را بیمه کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

به عنوان مدیر باید ساختمان را بیمه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به عنوان مدیر باید ساختمان را بیمه کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام طبق قانون به عنوان مدیر ساختمان باید کل ساختمان را بیمه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله مدیر ساختمان مکلف است که ساختمان را بیمه آتش سوزی نماید و