مشاوره حقوقی رایگان - طرح هادی روستایی

سلام
من یک جاده شخصی روستایی دارم که خودم هزینه کردم واسش،، مدرک کافی هم برای شخصی بودن زمین دارم ولی چون تو روستامون هیچکی سند نداره من هم سند زمین رو ندارم فقط سی چهل ساله که ساکن اونجاییم و فقط استشهاد محلی داریم که زمین متعلق به ماست،،چند متر بالاتر از جاده ما یه طرح هادی هست که چون شیبش زیاده و خاکریزه قابل اجرا نیست آیا دهیار و کارشناس مسکن میتوانند نقشه روستا را عوض کنند طرح را جابه جا کنند بندازند رو جاده ما و جاده شخصی ما را طرح اعلام کنند؟؟لطفا توجیهم کنید ممنون

پاسخ ها :

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

بله بنیاد مسکن می تواند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام دهیار خیر . طرح هادی ، بر طبق
طرح جامع تفضیلی روستا تعیین خواهد شد که توسط اداره‌ جهاد و بنیاد مسکن
تعیین خواهد شد
و اگر بنیاد مسکن بخواهد زمین متعلق به شما را به عنوان جاده راه عبور
استفاده نماید باید ثمن آن را پرداخت نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله ولی باید رضایت شما را جلب کند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام امکان آن از طرف بنیاد مسکن وجود دارد