مشاوره حقوقی رایگان - یک‌ کیلو شیشه

باسلام از خونه مادر شوهره من یک کیلو هفتصد شیشه در اوردن و مأمورا انداختن گردن شوهره من ، مادر شوهرم خودش گفته ماله خودمه.و شوهرم تاحالا سابقه مواد نداشته، ولی مادرشوهرم مصرف داره ولی سابقه نه. و 55 سالشه،آیا شوهرم تبرئه میشه؟ برای مادر شوهرم چقد میدن؟؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید