مشاوره حقوقی رایگان - نبودن اسم فرزند در شناسنامه پدر و مادر

باعرض سلام و خسته نباشید برادر من را تو بیمارستان بعد از تولد به همسایه که فرزند نداشتند دادند تو شناسنامه پدر و مادر نیست اونهایی که به فرزندی خود قبول کردند اسمش تو شناسنامه آنهاست آیا از پدر و مادر اصلی خود ارث می‌ برد ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر با ازمایش دی ان ای اثبات نسب صورت گیرد بله

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با اثبات نسب بله ارث می برد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در صورتی که نسب ایشان اثبات شود بله

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. بله حتما ارث خواهید برد ولی شما باید ابتدا دادخواست اثبات نسب پدر و مادر و فرزندی را به طرفیت پدر و مادر حقیقی خود مطرح نمایید و اگر پدر فوت کرده باشد باید به طرفیت همه ورثه اقامه دعوا نمایید تا با انجام آزمایشات قانونی نسب شما مشخص گردد و