مشاوره حقوقی رایگان - فروش سهم خودم از خودرو بدون اطلاع شریک

من و شریکم یک خودرو را با سند محضری، سه دانگ سه دانگ خریدیم. برگ سبز هم سه دانگ سه دانگ هست ولی کارت ماشین به نام من هست. آیا میتوانم سهم خودم را بدون اطلاع شریکم به دیگری بفروشم و سند بزنم؟ در مورد تعویض پلاک چطور؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در اموال مشاعی هر شریک المال می‌تواند نسبت به سهم خود هرگونه تصرفات حقوقی مثل رهن و اجاره و فروش را انجام داد ولیکن تصرفات مادی بایستی با هماهنگی و اذن شریک صورت پذیرد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

انتقال می توانید تصرف مادی نیاز به اذن شریک دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در مورد انتقاب مشکلی نیست ولی تصرف مادی نیاز به اذن شریک دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله سهم خود را می‌توانید انتقال دهید