مشاوره حقوقی رایگان - احضار شدن متشاکی عنه به عنوان مطلع

باسلام بنده شکایتی کردم اما متشاکی عنه به عنوان مطلع فراخوان شده اینگونه که فراخوان شده یعنی اینکه بنده ادله ودلیل نداشتم یامتشاکی عنه ؟چون بنده نامه هایی که جهت اثبات تحویل قاضی دادم ازاستانداری جهت جعل و استفاده ازسند مجعول ثابت شده است علت فراخوان نمودن متشاکی عنه به عنوان مطلع باوجود ادله های محکم چیست ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اول دادسرا به عنوان مطلع احضار نکند اگر اتهام را وارد بداند مجدد به عنوان متهم احضار می شود.
به هر حال جای نگرانی نیست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اول دادسرا به عنوان مطلع احضار میکند اگر اتهام را وارد بداند مجدد به عنوان متهم احضار می شود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اول دادسرا به عنوان مطلع احضار میکند اگر اتهام را وارد بداند مجدد به عنوان متهم احضار می شود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

ابتدا دادسرا احضار میکند و اگر اتهام وارد بداند مجدد به عنوام متهم احضار میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اول دادسرا به عنوان مطلع احضار میکند اگر اتهام را وارد بداند مجدد به عنوان متهم احضار می شود