مشاوره حقوقی رایگان - رد اعسار دیه غیر عمد شدم

بنده شغل ثابت ندارم اموال غیر منقول و حساب بانکی ندارم معسر هستم مهریه نفقه و وام بانکی دارم. حالا یک دیه چشم غیر عمد هم باید پرداخت کنم لایحه اعسار دادم قاضی با توجه به تمام استعلامات اداره های مربوطه و بانک ها دو شاهد بازم منو مکلف به پرداخت دانسته با این استنباط که هر کس بزنه کسی رو و دیه یک جا نده و اعسار بزنه جامعه جریه میشه که بده کسی رو بزنه و ادعا کنه که قسطی دیه میدم درصورتی که این حادثه غیر عمد بوده دوباره اعتراض زدم به رای و از دادگاه تجدید نظر با بیان دلایل و دفاعیات م و بی اساس خواندن ادعای های وکیل خوانده از دادگاه تجدید نظر نقض رای صادر شده و تعدیل و اعسار دیه رو خواستار شدم لطفا کمک بفرمایید که اگر رد اعتراض به اعسار برام اتفاق بخوره باید چه کنم؟

پاسخ ها :

سيد مسعود  نجيبي

جناب آقای سيد مسعود نجيبي :

اگر دادگاه تجدیدنظر هم رای دادگاه بدوی را تایید کند راهی ندارید و باید دیگه را ظرف دوسال از تاریخ حادثه پرداخت کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود اگر دادگاه تجدیدنظر هم رای دادگاه بدوی را تایید کند راهی ندارید و باید دیگه را ظرف دوسال از تاریخ حادثه پرداخت کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

باید دیه را ظرف دو سال از تاریخ حادثه پرداخت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دیه را ظرف دو سال از تاریخ حادثه پرداخت کنید