مشاوره حقوقی رایگان - مراحل شکایت از وراث بدهکار

باسلام و احترام
فردی بدهکار فوت شده.وسایلی که به شخص فوت شده واگذار شده بود برای فروش را وراث به افراد طلبکار دیگه دادن.
ما چگونه و از چه راهی باید شکایت کنیم؟
از وراث باید شکایت کرد؟
یا فرد طلبکاری که وسایل مارو به عنوان طلب برده؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .باید علیه وراث وطلبکار طرح دعوای استرداد اموال باارایه ادله ومستندات مطرح نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید علیه وراث و طلبکار طرح دعوای استرداد اموال با ارایه ادله و مستندات مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام باید علیه وراث و طلبکار طرح دعوای استرداد اموال با ارایه ادله و مستندات مطرح نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

باید علیه وراث و طلبکار طرح دعوای استرداد اموال با ارایه ادله و مستندات مطرح نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

علیه وراث و طلبکار طرح دعوای استرداد اموال با ارایه ادله و مستندات مطرح نمایید