مشاوره حقوقی رایگان - نفقه و طلاق

بنده در مرداد سال 99 با نامزدم عقد کردم..بعد اسفند همون سال ایشون مهریه شو گذاشت اجرا و از قانون حق حبسم استفاده میکنه..و از همون تاریخ اسفند 99 نفقه خود را هم به اجرا گذاشتن..و در دادگاه به دروغ اعلام کردن که از زمان عقد من نفقه پرداخت نکردم محکم به پرداخت نفقه معوقه شدم..درخواست تجدید نظر خواهی زدم و از اسفند تا مهرماه طول کشید اما رای بدوی متاسفانه تایید شد...حالا از اجرای احکام برام ابلاغیه اومده واسه پرداخت معوقه و جاریه که تقاضای اعسار دادم...سوالم اینجاست در صورتی که بنده شش ماه از زمان صدور رای قطعی و ابلاغیه اجرای احکام نفقه معوقه و جاری رو نپردازم ایشون حق طلاق میتونه بگیره..یا بخاطر این یکسال و خورده ای معوقه ؟؟؟؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما اگر ناتوان از پرداخت نفقه باشید برای ایشان حق طلاق ایجاد خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر نفقه پرداخت نشود زوجه می تواند دادخواست طلاق بدهد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورت عدم پرداخت نفقه توسط زوج حق طلاق برای زوجه ایجاد میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگر نفقه پرداخت نشود زوجه می تواند دادخواست طلاق بدهد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام با شش ماه حکم نفقه می‌تواند نسبت به طلاق اقدام کند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تاشش ماه نفقه پرداخت نگردد می‌تواند نسبت به طلاق اقدام کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر تا شش ماه نفقه پرداخت نشود ایشان می توانند نسبت به طلاق اقدام نمایند.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. در صورتی طی این شش ماه نفقه ای اعم از معوقه یا جاری پرداخت نکنید و زوجه دریافتی نداشته باشد میتواند ب جهت عسر و حرج پیش اومده دادخواست طلاق بدهد ک در این صورت باید پاسخگوی عدم پرداخت خود شوید. بهتر است پرداخت کنید و یا اینکه با توجه ب شرایط مالی خود درخواست تعدیل دهید. عدم پرداخت ب ضرر شما خواهد بود

مهدی رسول زاده زرین قبائی

جناب آقای مهدی رسول زاده زرین قبائی :

درصورت عدم پرداخت نفقه حق طلاق ایجاد خواهد شد و در صورت پرداخت این حق ساقط می شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله اگر زوج شش ماه از ابلاغ
صدور حکم قطعی ، نفقه را پرداخت ننماید زوجه حق طلاق خواهد داشت مگر

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

تاشش ماه نفقه پرداخت نگردد می‌تواند نسبت به طلاق اقدام کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر پرداخت نکنید برای وی حق طلاق ایجاد می شود .
بهتر است با توافق موضوع مهریه _ نفقه و طلاق را حل نمایید .

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

تاشش ماه نفقه پرداخت نگردد می‌تواند نسبت به طلاق اقدام کنید

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

در صورت عدم پرداخت نفقه توسط زوج حق طلاق برای زوجه ایجاد میشود

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

برای مهریه تقاضای اعسار کنید واقساط را بپردازید وسپس تقاضای تمکین کنید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام عدم تامین نفره زوجه از مصادیق عسر و حرج وی بوده لذا زوجه به این استناد می تواند پیگیر امر طلاق باشد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله. اگر 6 ماه نفقه زوجه را نپردازید حق طلاق برای زوجه به وجود می آید

مجید کوشکی نوری مطلق

مجید کوشکی نوری مطلق :

1-دادخواست اعسار بدید
2-تا زمانیکه حکم جلب شما رو نگیره مشمول حق طلاق نخواهد شد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر 6 ماه نفقه پرداخت نشود زوجه می تواند اقدام نماید