مشاوره حقوقی رایگان - تهمت به نوجوان

سلام.
من یک نوجوان 16 ساله هستم ، امروز از مدرسه با دوستانم بر می‌گشتم که ناگهان فردی از یک مغازه من رو صدا زد و گفت تا برم پیشش. وقتی که رفتم پیش اون، به من تهمت زد و گفت من وقتی از این محله رد میدم فحش ناموس و مادر میدم! اون من رو تهدید کرد و از من گفت که فلان ساعت میاد دم در خونه من و ....
درصورتی که من هیچوقت فحشی نداده بودم و چون همیشه با دوستانم از اونجا رد میشدم ، دوستانم هم شاهد بودن که من هیچ وقت فحشی نداده بودم.
مجازات این فرد چیه ؟؟؟!!

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مزاحم شما می شود می توانید شکایت کنید