مشاوره حقوقی رایگان - تخریب شیشه ماشین و ضرب و شتم و فحاشی

ایشان خانم بنده بودن مدتی است طلاق گرفته و یه پسری22ساله داریم با پسرم رفتیم وسایل شخصی اش را بیاوریم و من بیرون منتظر بودم یه دفعه امدن بیرون شیشه ماشین مرا شکستن بعد از امدن پلیس اقدام به ضرب شتم کردن و در گزارش پلیس موجود است خواشمندم ماده تبصره اش را اعلام فرمایید. باتشکر

پاسخ ها :

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. در مورد توهین ماده قانونی 709 قانون تعزیرات در باب توهین ب اشخاص
و در خصوص ضرب و جرحی اگر اتفاق افتاده است با توجه ب شرایط ضرب مواد قانونی 289.290.448 و 614 رامطالعه بفرمایید. توصیه اکید میکنم صرفا جهت اطلاع شخصی مطالعه کنید و در محضر دادگاه و قاضی از عبارت قانونی استفاده نکنید. تعیین مواد قانونی و استناد ان و در نهایت تعیین عنوان جرم ارتکابی ب عهده قاضی و بنا بر تشخیص ایشان خواهد بود.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به اتهام تخریب عمدی و ضرب و جرح عمدی میتوان شکایت خود را مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به اتهام تخریب عمدی و ضرب و جرح عمدی می توانید شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. جرم تخریب عمدی خودرو ، ضرب و جرح ، توهین واقع شده است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به اتهام تخریب عمدی خودرو و ضرب و جرح و توهین از ایشان شکایت کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نسبت به تخریب و ضرب و جرح عمدی می توانید اقدام کنید