مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی اطلاع از ثبت شکایت از ما در خارج از کشور نزد پلیس اینترپل

درود بر شما ، یکی از اقوام بنده که در خارج از کشور ساکن است طی مساله ای شخصی به‌ بنده تهمت ناحق زده و مدعیست که بر علیه من شکایتی ثبت کرده که درصورت خروج از ایران مرا دستگیر و به کشوری که او ساکن است عودت می دهند ، میخواستم بدانم چگونه میتوان بررسی کرد که آیا شکایتی از ما نزد پلیس اینترپل ثبت شده است یا خیر
و اینکه در صورت صحت این مطلب چگونه میتوان به دروغ بودن آن شکایت رسیدگی کرد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در ایران و از طریق ایران راهی وجو ندارد و شما باید فقط از طریق همان کشور
خارجی ، پیگیری نمایید
و در این مسائل ، پلیس اینترپل دخالت نمی نماید