مشاوره حقوقی رایگان - شکایت

شخصی در قبرس شمالی از هموطن های خود پول‌های کلانی به جیب زده است و همچنین با گرفتن برخی مدارک افراد من جمله گرفتن پاسپورت‌‌‌‌. گذرنامه اشخاص، سوءاستفاده از افراد برای کارکردن بدون پرداخت هیچ گونه دستمزدی. و قول و وعده های پوچ اقدام به خلاف کاری و سوءاستفاده نموده است.
چطور میشه جلوی این شخص رو ازطریق پلیس اینترپل گرفت؟ . چون این شخص درصدد است که از این کشور خارج شود.

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پلیس اینترپل در مورد جرایمی نظیر قاچاق مواد مخدر، جنایات، پولشویی و جرایم سایبری وارد عمل می‌شود و در هر جرمی صلاحیت ورود ندارد. فلذا فعل‌های گفته شده بر فرض اینکه جرم‌انگاری شده باشند و اینکه به اثبات رسیده باشند در صلاحیت رسیدگی پلیس اینترپل نیست.