مشاوره حقوقی رایگان - عقب نشینی

سلام ساختمان در روستا با مجوز ودارای پروانه همکف 70 متر پیلوت و 80 متر طبقه اول بعد از اجر 80 درصد ساختمان قسمت پیلوت 20 متر انباری کردم و50 متر مانده پارکینک شد برای اصلاح پروانه به دهیاری مراجعه کرده وتقاضای اصلاح پروانه شدم دهیار میگه شما باید عقب نشینی حریم
کوچه انجام بدین تا من کارم انجام بدم ساختمان من از هرجهت 10 متراز کوچه فاصله داره من میگم عقب نشینی در مرحله محوطه سازی یا تقاضای پایان کاردارم انجام میدم نه الان به این
لطفا راهنمای بفرمایید گیرداده