مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

درود و وقت بخیر نامزدم زمینی را ک شریکی بود فروخت ب فردی آن فرد پول ب حساب نریخت متواری شده زمین قولنامه ای بود الان شریک نامزدم جلوی حسابش را بسته مسدود کرده دادگاه میگه زد و بند کردید نامزدم وکیل گرفته دلیل چیه ک دادگاه این حرف رو زده باید نامزدم چگونه ب حقش برسه و حسابش باز ش فرد متواری آیا ممنوع الخروج میشه بشه ؟؟نامزدم وکیل گرفته دزد هم ب خانه نامزدم جدیدا زده آیا امکان داره ازسمت شرکا از روی دشمنی و اذیت باشه چاره کار چیست ک نامزدم از این بحران بیرون بیاد و بیگناهی ش ثابت ش ب حقش برسه زمین قولنامه ای بوده ارادت ممنون بزرگوارید.

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر وکیل انتخاب نموده اند که با احاطه به پرونده ایشان اقدامات لازم را انجام می دهند.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر وکیل دلرید صبوری کنید تا دعوا به نایجه برسد