مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

همسر سابق من 10 عدد سکه و اقساط 134 نیم سکه را در طول 134 ماه پرداخت نکرده و من حکم جلب سیار دارم . ایا بعد از جلب میتونم تمام اقساط رو بخوام با اینکه دوباره اون اقساط عقب افتاده رو قسط بندی میکنن . و این که ایا بعد از جلب مهریه به صورت خودکار حال میشه یا من باید دادخواست بابت حال شدن مهریه ارائه بدم . و اینکه اگر قراره دادخواستی ارائه بشه بعد از جلب چقدر زمان برای این کار دارم . همسر سابق من در طی 14 سال هیچگونه نفقه ای برای دختر 14 ساله خود پرداخت نکرده گاها مبلغ بسیار ناچیزی تعداد انگشت شمار در حدود 200 یا 300 هزار تومن به کارت دخترم واریز کرده . ایا من به عنوان مادر میتونم از پدر بزرگش درخواست نفقه بکنم ؟ چون پدرش معلوم الحاله .

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نیاز به دادخواست جدید نیست ولی به نظر می تواند دادخواست تعدیل بدهد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

نیاز به دادخواست نیست و اقساط حال می شود
وظیفه پرداخت نفقه با پدر میباشد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام اقساط موجل حال شده و پدر موظف به پرداخت است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نیاز به دادخواست جدید نیست ولی به نظر می تواند دادخواست تعدیل بدهد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پرداخت نفقه با پدر می باشد دادخواست مطالبه نفقه جاریه را مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بعد از صدور حکم مهریه ، زوج مکلف است که سکه های پیش قسط و تمام اقساط معوقه را یکجا پرداخت نماید ولی زوجه نمیتواند تمام اقساط آینده را مطالبه نماید و تمام مهریه حال نخواهد شد و اقساط عقب افتاده دیگر قسط بندی نخواهد شد و اقساط نفقه معوقه اولاد قابل مطالبه نیست