مشاوره حقوقی رایگان - عدم عمل به تعهدات تعاونی و اخذ مبالغ سنگین از اعضا بدون پیشرفت ساخت

اینجانب در سال 1396 با اطلاعیه های تعاونی مسکن کارکنان ... ( از قرار متری 2750000 تومان بصورت علی الحساب ) اقدام به خرید امتیاز یک واحد 90 متری با 10 متر تجاری واقع در منطقه 22 نمودم ولی متاسفانه طی 4 سال اقساط دریافتی از اعضا چندین برابر مبلغ اعلامی بوده و همچنان تداوم دارد بدون پیشرفت فیزیکی ساخت ، ضمنا طی چهار سال گذشته نه مجمعی تشکیل داده و نه حاضر به پاسخگویی به اعضا هستند ،چندین مرتبه نامه نگاری به ارگانهای مرتبط با این تعاونی نموده ایم اما متاسفانه هیچگونه پاسخی دریافت ننمودیم و اعلام نمودند که شما تنها عضو پروژه هستید نه تعاونی و ما ملزم به پاسخگویی به اعضای نظامی تعاونی هستیم ، آیا با شرایط کنونی بنده و تعدادی از اعضای آزاد پروژه امکان شکایت و پیگیری حق و حقوق پایمال شده مان را داریم لطفا راهنمایی فرمایید از چه طریقی میتوان ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما قابل بررسی است در صورتی که مواعد مقرر در توافقنامه شما مبنی بر تحویل پروژه منقضی گردیده و پیمانکار از ارائه آپارتمان به شما امتناع می ورزد یا مراحل تکمیل آن به اتمام نرسیده است می توانید دادخواست الزام به ایفای تعهد را تقدیم نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله میتوانید تقاضای خود را به صورت جدا گانه از تعاونی و هیات مدیره سهامداران اعلام کنید ودادخواست فسخ و استرداد ثمن دهید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

می توانید دادخواست الزام به ایفای تعهد را تقدیم نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می توانید دادخواست الزام به ایفای تعهد را تقدیم نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

الزام به ایفای تعهد به طرفیت پیمانکار بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام باید به موجب قرارداد درخواست انجام تعهدات را داشته باشید