مشاوره حقوقی رایگان - شناسنامه ی فرزند

سلام وقت به خیر ، من ازدواج موقت 90 ساله کردم و باردار هستم ولی شوهرم به خاطر شرایطی که در زندگی اولش داره نمیتونه به اسم خودش برای بچه شناسنامه بگیره، من چطور میتونم به اسم خودم برای بچه ام شناسنامه بگیرم لطفا راهنمائیم کنید ممنون

پاسخ ها :

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

به ثبت احوال مراجعه کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از طریق ثبت احوال اقدام نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

به دادگاه خانواده مراجعه و تقاضای صدور حکم “امین موقت” را بنمایبد. با دریافت حکم امین موقت، مادر دارای سمت قانونی شده و میتواند با مراجعه به اداره ثبت احوال، اقدام به گرفتن شناسنامه نوزاد بنام خود را دریافت نماید.در صورت تمایل تماس تلفنی بگیرید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر پدر راضی باشد مشکلی نیست و میتوانید از طریق ثبت به اسم خود شناسنامه بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با ارائه سند عقد موقت و نامه بیمارستان ، به اداره ثبت احوال ، درخواست شناسنامه برای فرزند نمایید
ولی اگر اسم پدر ، را در شناسنامه فرزند ذکر ننمایید در آینده ، خود فرزند ، دچار مشکل خواهد شد

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

پدر هر مشکلی هم داشته باشد میتواند شناسنامه برای فرزند بگیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام با ارائه سند عقد موقت و نامه بیمارستان ، به اداره ثبت احوال ، درخواست شناسنامه برای فرزند نمایید ولی اگر اسم پدر ، را در شناسنامه فرزند ذکر ننمایید در آینده ، خود فرزند ، دچار مشکل خواهد شد