مشاوره حقوقی رایگان - خیانت

سلام من یه دختر 15 ساله هستم که دو تا برادر کوچکتر و دوتا خواهر بزرگتر از خودم دارم که هر دو خواهرم ازدواج کردن چند وقته که فهمیدم پدرم به مادرم بارها خیانت کرده و مادرم هر بار که فهمیده پدرم کلی دروغ سر هم کرده ولی مادرم الان مدرک داره مادرم نمیدونه که من میدونم مادرم درخواست طلاق نمیده فکر میکنم بخاطر اینکه کار نداره درآمد نداره ولی من دیگه نمیتونم تو خونه به پدرم نگاه کنم حالم ازش بهم میخوره بعد ادعاي آدمای مومن هم در میاره خیلی حال به هم زنه تو رو خدا راهنمایم کنید افسرده شدم حالم اصلا خوب نیست

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .شما به سن رشد نرسیده اید که مشتقل باشید بهتر است بااورژانس اجتماعی تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موضوع نیاز به بررسی است.تماس بگیرید