مشاوره حقوقی رایگان - انتقال مالکیت پلاک از همسر به همسر

باسلام پلاک خودرو هشت سالی است که بنام خانمم هست میخوام بنام خودم انتقال بدم چیکاربایدکنم آیاامکان دارد،

پاسخ ها :

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

با مراجعه خودتان وهمسر به مرکز تعویض پلاک ویا اخذ وکالت از همسر نسبت به تعویض پلاک بنام خودتان اقدام نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با مراجعه به مرکز تعویض پلاک همراه با همسر یا با داشتن وکالت از وی در این مورد ،اقدام شود.