مشاوره حقوقی رایگان - سرمایه‌گذاری

میخواستم در شرکتی سرمایه‌گذاری کنم ولی همه دوبرابرسفته با قرارداد محضری بابت سرمایه وسود میدهند خواستم بدونم برای محکم کاری باید چکار کنم با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
وقتی در شرکتی سرمایه گذاری می کنید که در ماه به شما مقداری سود بده هر چقدر هم به شما سفته بدن اگر قصدشون کلاهبرداری باشه اون سفته ها هیچ ارزشی ندارد.
اگر بعد از سرمایه گذاری از کشور خارج بشن شما کاری نمی توانید بکنید.
برای سرمایه گذاری تحقیق کنید و مطمئن شوید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مهم اعتبار شرکت خواهد بود در ارتباط با شرکت تحقیقات تان را کامل نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

مهم اعتبار شرکت خواهد بود در ارتباط با شرکت تحقیقات تان را کامل نمایید