مشاوره حقوقی رایگان - صلح نامه

سلام ممنونم میشم پاسخ سوال بنده رو بدین ببخشید یکم طولانیه.
یکی از دوستان بنده از یک شخصی 2 واحد آپارتمان پیش خرید کرده و هنوز موعد تحویل فرانرسیده، بنده با یک قرارداد صلح نامه غیر رسمی (دستی نوشته شده)، 1 واحد را خریداری کردم از دوستم.
- اگر متن صلح نامه کامل نباشه یعنی فقط مصالح و متصالح و مورد صلح و هزینه ها و شرایط طبق قرارداد جعاله ای که دوستم با اون شخص نوشته باشه مشخص شده باشه و همچنین ذکر شده که " درصوتیکه عامل تعهدات مندرج در قرارداد جعاله را به انجام نرساند هیچ تعهدی بر عهده مصالح نبوده و متصالح هیچ ادعایی نسبت به قرارداد حاضر و مبالغ پرداختی نداشته و کلیه ادعا را در این خصوص صلح نمود"، مشکلی نداره این صلح نامه؟
2- اگر سر موعد تحویل داده نشه اون واحد آپارتمان میتونم من شکایت بکنم بصورت جداگانه حتی اگه دوستم نخواد شکایت کنه از اون شخص فروشنده؟
3- اگه تحویل داده نشه باید از چه شخصی شکایت کنم برای احیای حق ؟ دوستم یا اون شخص فروشنده ؟

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام اظهار دقیق مستلزم بررسی مستندات است لیکن باید توجه داشته باشید که بموجب ماده 47 قانون ثبت،صلح نامه وقتی معتبر است که بصورت ثبتی و در محضر تنظیم شود.