مشاوره حقوقی رایگان - سوء پیشینه پدر

سلام. ببخشید پدر من جز گروه ... و 18سال پیش طی درگیری با نیروی انتظامي دستگیر.و13روز درزندان بود.درپروندش جرم سیاسی ثبت شده اونم تبانی برای برهم زدن امنیت ملی. سابقه شرب و خمر و دعوا داشته. الان سوالم اینه این اقدامات پدر قبل از به دنیا امدن من بود. و من هیچ نقشی نداشتم؟ آیا براقبولیم در قضاوت دردسر ایجاد میشه؟ یامانند آموزش وپرورش خودشخص مهمه؟؟؟وکاری باخانواده ندارن.

پاسخ ها :

کیمیا وهاب زاده موسوی

کیمیا وهاب زاده موسوی :

با سلام. اصولا سابقا شخص شما و عدم سوء پیشینه شما ملاک است. به هر نحو متاسفانه ممکن است در پذیرش شما و یا مصاحبه تاثیرگذار باشد.