مشاوره حقوقی رایگان - بی اطلاعی از خرید مال دزدی

یکی از آشنایان من 500کیلو جنسی رو از فردی توی مغازشون خریداری کردند به قیمت خود جنس ( محصول کشاورزی بوده )
امروز بعد از یک ماه متوجه شدند که فرد فروشنده دستگیر شده و‌اعتراف کرده که دزدی بوده و به ایشون فروخته
با توجه به اینکه اطلاع نداشتن و جنس رو به قیمت اصلی خریدند چطور باید اقدام‌کنیم؟
چون باید اثبات بشه . البته مغازشون دوربین داره و اینکه اجناس فاکتور شده ‌و چک داده شده ‌پاس شده، اما دزد به دروغ گفته که اجناس رو بدون‌وزن کردن فروختن به ایشون و وزن اجناس رو هم بیشتر گفتن:)))))) اما در فیلم هم شاهد ها هستن هم تصاویر وزن کردن و تعداد جعبه ها . با این وجود ایشون مجرم شناخته میشن؟ و باید ایشون خسارت مالباخته رو بدن یا ازشون رد اتهام میشه؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام پیشنهاد می شود یک وقت مشاوره اخذ نمایید و تماس بگیرید تا در خصوص موارد مختلف راهنمایی شوید.