مشاوره حقوقی رایگان - کمک معیشت یا بازنشستگی بیمه تامین اجتماعی

با سلام
پدر من سابقه 10 سال پرداخت بیمه تامین اجتماعی خویش فرمایی و 3 سال بیمه کارگری را دارد که با توجه به زیاد شدن حق بیمه و بیکاری ایشان چندسال است که پرداخت نکرده ایم. در حال حاضر 59 سال دارند و در جبهه مجروح شده بودند بعد از سه سال دوندگی توانستند 5 درصد جانبازی بگیرند و تازه جانبازی ایشان تایید شده. میگویند میتوانید از بنیاد کمک معیشت دریافت نماید ولی کمک معیشت ماهیانه مبلغ ناچیزی است و اگر بخواهیم آن را بگیریم باید بیمه ای که پرداخته را باطل کنیم ممنون میشم راهنمایی کنید کدام راه بهتر است برای تامین آینده و گذران زندگی؟بازنشستگی با 15 سال سابقه تامین اجتماعی یا کمک معیشت بنیاد.

پاسخ ها :

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام پیگیر تامین اجتماعی شوید به نظر بهتره است چون مزایای بیشتری دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اصولا ایتفاده از خدمات درمانی بهتر است