مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن برق برای زمین کشاورزی در صورت عدم انحصار ورثه

ممنون میشم پاسخ بدید
آیا ربطی داره که برای گرفتن برق برای زمین کشاورزی، همه باید قبول کنند و امضا بدن که اموال به نام یکی از ورثه دربیاد؟
تا اون بتونه به دنبال کارهای زمین کشاورزی بره؟
یا اینکه حرفشون اصلاً اعتبار قانونی نداره

پاسخ ها :

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام به هر حال باید تعیین تکلیف شود یعنی یا باید به نام وراث و هر یک به نسبت قدرالسهمش باشد و یا اینکه با رضایت بقیه ی وراث به نام یکی از وراث ثبت شود علی ایحال، با وضعی که زمین همچنان به نام متوفی باشد ، نمی شود بر روی آن اقدامی انجام داد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید ابتدا انحصار وراثت در شورا مطرح نمایید و سپس از همه ورثه وکالت داشته باشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا انحصار وراثت در شورا مطرح نمایید و سپس از همه ورثه وکالت داشته باشید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

انحصار وراثت در شورا مطرح نمایید و سپس از همه ورثه وکالت داشته باشید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
نسبت به اخذ انحصار وراثت و وکالت از ورثه اقدام نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

انحصار وراثت را در شورا مطرح سپس از ورثه وکالت بگیرید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
انحصار وراثت در شورا مطرح نمایید و سپس از همه ورثه وکالت داشته باشید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

ابتدا انحصار وراثت در شورا مطرح نمایید و سپس از همه ورثه وکالت داشته باشید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. با چوجه ب اینکه برای دادن انشعاب مالکیت باید مشخص باشد و تا وقتی انحصار ورثه انجامنشود همه وراث مدعی حق در ملک هستند باید قزل از هر اقدام درخواست انحصار وراث درشورا مطرح کنید و یا اینکه کلیه وراث ب شما وکالت کاری جهت انجام امورمربوطه بدهند.

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

قبل ازانحصاروراثت کاری نمی‌توانید انجام دهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
نیازی نیست املاک را به یک نفر از وراث منتقل کنید .