مشاوره حقوقی رایگان - تحویل آپارتمان خریداری شده و انتقال سند پی از فوت فروشنده و وارث اولیه فروشنده

با سلام و خسته نباشید
من امسال اقدام به خرید یک واحد آپارتمان دارای سند تک برگ رسمی در مشاور املاک نمودم و مبلغی از وجه معامله را نیز طی چک به خریدار پرداخت کردم ولی قبل از تاریخ سررسید چک دوم (مابقی مبلغ معامله) فروشنده فوت کرد و با وجود مبلغ وجه در حسابم چک به علت فوت فروشنده پاس نشد و کلید هم تحویل من نشد ضمن اینکه در قولنامه ذکر شد انتقال سند نیز روز نقد شدن چک دوم انجام شود. پس از فوت فروشنده مطلع شدم که تنها وارث ایشان برادرشان است ولی متاسفانه ایشان هم فوت کرد و دارای 5 فرزند است که به عنوان وارث دوم آپارتمان مورد معامله هستند. ممنون میشم راهنمایی کنید که تکلیف قانونی یا عرفی من چیست؟