مشاوره حقوقی رایگان - سرقت

با سلام.
من یه اشتباه کردم شخصی فکر پنل خورشیدی که بر سر چراغ راهنما هست رو در سر من انداخت.
از سر نادانی دست به این کار اشتباه زدم و پس از باز کردن در حین گریز از صحنه جرم 110 سر رسیم و ما رو بازداشت و پس از آن به زندان انداخت. در حال ارتکاب جرم دو نفردیگر با من بودند حال پس از گذشت 15 روز قاضی حکم به 10 ماه حبس تعزیری برای من و 5 ماه برای هرکدام از آن دونفر داده.
پنل مربوط به شهرداری بوده و برگردانده شده و نامه رضایت شهرداری در پرونده موجوده ولی در پرونده قاضی درج کرده سرقت اموال عمومی.

ما هیچ کدام سابقه ای هم نداریم.

چه کار باید کرد که ما دوباره به زندان نرویم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

آزادی مشروط باید یک سوم از حبس را بگذرانید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

آزادی مشروط باید یک سوم از حبس را بگذرانید