مشاوره حقوقی رایگان - جانبازی حین سربازی

سلام و عرض ادب من سال سال 94سرباز نیروی انتظامی بودم و در حین پاسداری و نگهبانی از منازل سازمانی و بهداری فرماندهی افرادی ناشناس به من حمله ور شده و از ناحیه سر و ساق پای چپ و ران پای راست با صلاح سرد مجروح نمودند به طوری که چاقو از اینور ران پا وارد شده و نوک چاقو از اونور پاک زده بیرون که رای نقص عضو و معلول خدمتی با 10٪غرامت برام نوشتن الان می‌خوام اعتراض کنم و جانبازی بگیرم یا حداقل جذب نیروی انتظامی از طریق سهمیه نقص عضوم بشم ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می‌توانید به نظریه کمیسیون مبنی بر اینکه معلولین خدمتی شمار را تلقی نموده اند معترض شوید تا در کمیسیون تجدیدنظر بررسی گردد