مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغ اخطاریه

سلام و عرض خسته نباشی من و همسرم برای طلاق توافقی اقدام کردیم و ابلاغ اخطاریه / احضاریه حضور در جلسه رسیدگی برای شخص ذی سمت و مرتبطین برای ما پیامک شده ولی وقت حضور در دادگاه مشخص نشده لطفا راهنمایی بفرمائید

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام معمولا برای طلاق توافقی وقت نیازی نیست اول وقت به دادگاه باهم دیگر مراجعه کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

معمولا وقت برای طلاق توافقی نمیدهند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام به سامانه ثنا خود مراجعه نمایید و وقت جلسه دادرسی ابلاغ شده است و در سامانه مشخص شده است