مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه چک

با سلام .من یک فقره چک 15000000 داشتم که از طریق ادره ثبت سرقفلی بدهکار را توقیف کردم بعد از من همسر بدهکار مهریه اش را اجرا گذاشت وهمین سرقفلی را « بعد من » توقیف کرد اداره ثبت سرقفلی را توقیف میکند اما نمی فروشد من مجبورم از دادگاه اقدام کنم که مستلزم بستن پرونده در اجرا و دریافت چکها برای ارائه به دادگاه میباشد و اگر چنین کنم توقیف همسر بدهکار بر من پیشی میگیرد. ایا امکان داد که من توقیفی را همچنان در اداره ثبت محفوظ داشته و دادخواست مطالبه در دادگاه را بدهم طلب یک دین از دو مرجع نمی شود ؟ البته بدهکار و همسرش با هم هماهنگ هستند تا حقم را تضییع کنند لطفاً اگر راهی هست با دلیل اعلام و راهنمایی بفرمایید. با تشکر

پاسخ ها :

فرشته اسکندری

سرکار خانم فرشته اسکندری:

امکان مطالبه یک دین از دو مرجع وجود نداره

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خیر .امکان مطالبه از دو مرجع برای یک دین وجود ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
امکان مطالبه از دو مرجع برای یک دین وجود ندارد.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

امکان مطالبه یک دین از دو مرجع وجود ندارد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر شما برای مطالبه از دادگاه باید انصراف خود را به اداره ثبت اعلام کنید