مشاوره حقوقی رایگان - تفسیم اموال بین ورثه

با سلام، برای تقسیم اموال میان ورثه نیاز است که همه آنها در سامانه ثنا عضو باشند. از انجایی که از میان 7ورثه فقط یک نفر از انها در دسترس نمی باشد حتی احتمال این وجود دارد که خارج از کشور باشد. برای ادامه فرایند پرونده چه اقداماتی باید انجام شود.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اول انحصار وراثت و بعد هم تقسیم ترکه و اگر کسی نبود مال او به امین سپرده میشود

فرشته اسکندری

سرکار خانم فرشته اسکندری:

میتوانید برای فرد مذکور نشانی یکی از وراث دیگر را اعلام کنید و یا مجهول المکان اعلام بشن

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

میتوانید برای فرد مذکور نشانی یکی از وراث دیگر را اعلام کنید و یا مجهول المکان اعلام شوند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ انحصار وراثت دادخواست تقسیم ترکه بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح و سپس دادخواست تقسیم ترکه در دادگاه مطرح کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

نه نیاز نیست.اول انحصار وراثت بعد دادخواست تقسیم ترکه مطرح کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نشان یکی دیگر از وراث را به جای نشانی او اعلام کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
انحصار وراثت نمایید آخرین نشانی وی را اعلام نمایید یا مجهول المکان اعلام کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

میتوانید برای فرد مذکور نشانی یکی از وراث دیگر را اعلام کنید و یا مجهول المکان اعلام شوند.