مشاوره حقوقی رایگان - ارث و تقسیم مال

با سلام. ملک پدری داشتیم که چند سال پیش خودشان شخصا بنام یکی از آشنایان زدن که بعد فوتش بنام زنش بزنه الان سند در رهن بانک است سوالم اینه که چون پدرم دوتا زن داشته که البته زن اول 40 سال پیش فوت شدن ما از زن دومیم حالا پدرم فوت شدن و بچه های خانم اولش درخواست دادن برای تقسیم مال حالا اگه بریم دادگاه نمیگن خونه رو چرا زدین بنام این اقا یا پولشا چجوری بابت گرفته یا بخواد بگه سهم این بچه ها رو هم باید بدید که مجبور بشیم بفروشیم

پاسخ ها :

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

خیر مشکلی نیست آن شخص می تواند باتوجه به سهم الارث هرکدام ملک رابنامتان انتقال دهد ونیازی به دادگاه نیست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام نیاز به بررسی و اخذ توضیحات بیشتر دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام نیاز به بررسی و اخذ توضیحات بیشتر دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر پدر در زمان حیات ، سند ملک را به نام دیگری انتقال داده باشد بعد از فوت پدر ، ورثه نمیتوانند مدعی آن ملک
بشوند
ولی اگر شما ، بعد از فوت پدر ، خانه را انتقال داده باشید ، انتقال باطل است مگر با موافقت همه ورثه باشد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

نیاز به بررسی و اخذ توضیحات بیشتر دارد

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

نیاز به توضیح بیشتر دارد جهت اهنمایی بیشتر از پنل مشاوره تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر در زمان فوت انتقال داده باشند جزء ماترک نمی باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پدر در زمان حیات ، سند ملک را به نام دیگری انتقال داده باشد بعد از فوت پدر ، ورثه نمیتوانند مدعی آن ملک بشوند