مشاوره حقوقی رایگان - محصور نمودن نصب درب برای پارکینگ

آیا مالک میتواند محلی از پارکینگ که به پارک خودرویش اختصاص یافته را محصور کند و درب اختصاصی بگذارد؟
البته فضای پارگینگ به گونه ای است که این کار مزاحمتی برای کسی اجاد نمیکند

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هرچند پارکینگ به صورت اختصاصی است هرگونه تصرف در فضای پارکینگ که جزو مشاعات تلقی می گردد و عبور و مرور برای سایر مالکین وجود دارد نمی توانند در آن درب نصب نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر مطلقا مگر با موافقت شهرداری و همه مالکان
زیرا هر گونه تغییر و تصرف در پارکینگ باید با موافقت همه مالکان باشد