مشاوره حقوقی رایگان - زمین اراضی ملی

سلام خسته نباشید
زمینی به متراژ صدمتر خریدم زراعی حال زمین راشخم زدند شکایت کردم بعداز کارشناس و چند جلسه دادگاه زمین کارشناس اراضی ملی دانسته و این وسط تنها من در چند مرحله هزینه کرده قرار نیست کسی به من خسارتی پرداخت نماید مرسی راهنمای فرمائید

پاسخ ها :

ناصر اژدری

جناب آقای ناصر اژدری :

سلام برعلیه فروشنده شکایت کیفری وحقوقی میتونید مطرح وثمن معامله وخسارت وارده را مطالبه نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

میتونید مطرح وثمن معامله وخسارت وارده را مطالبه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که زمین های شما ملی اعلام شده اقدامات متنوعی می توانید انجام دهید که نیاز به توضیحات مفصل بوده لذا در صورت تمایل از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس حاصل فرمایید تا به طور کامل توضیحات ارائه گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
میتونید مطرح و ثمن معامله و خسارت وارده را مطالبه نمایید