مشاوره حقوقی رایگان - اثبات شهادت پدرم

با سلام در سال 87 پدرم در جاده ساوه در حین ماموریت در ارتش که ایشان راننده ماشین بودند تصادف کردند و یک ماه در بیمارستان ارتش تهران بستری بودن دو روز در کما و سپس پلاتین در پا و دست ایشان قراردادند دکتر به ایشان تأکید می‌کنند چون نزدیک دوماه تحرک نداشتن و امکان لختگی خون در رگ های قلبی وجود دارد به هیچ عنوان رانندگی نکند ولی ایشان حدود سه ماه بعداز حادثه رانندگی کرده و براثر لخته شدن خون دچار ایست قلبی میشود آیا میشود شهید شدن ایشان را اثبات کرد؟
از بیمه برای جراحات ناشی از تصادف استفاده نکردیم چون عمر ایشان کفاف نداد

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعید است اما با این وجود با بنیاد شهید درمیان بگذارید تا بررسی شود