مشاوره حقوقی رایگان - ملک صلح نامه شده

سلام من یک زمینی را در سال 1385 خریدم پارسال مالک زمین بغلی به من گفتش که 30 متر از زمین شما در زمین منه و رفتم اداره ثبت استعلام گرفتم و گفتن بله و بالاخره یک ماه پیش به صلح رسیدیم و من مبلغ رو از ایشون گرفتم و رفتیم یک صلح نامه در محضر نوشتیم امروز مالک زمین بغلی زنگ زده میگه من اشتباه کردم بیا پول من رو برگردون رفتم اداره ثبت میگه من به شما اشتباه گفتم زمین شما اصلا تو زمین اینها نبوده الان آیا می توانند مبلغ رو از من پس بگیرند یا نه؟؟و این ها رفتن کارمندان اداره ثبت را خریدند که این را مطمئنم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما بر اساس نظریه کارشناسی نقشه بردار و جانمایی ملاک را قرار داده و با آنها مذاکره نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بر اساس نظریه کارشناسی نقشه بردار و جانمایی ملاک را قرار داده و با آنها مذاکره نمایید