مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک مزایده

با سلام
بنده خودرویی خریداری کرده ام که هیچ مشکلی از لحاظ بدنه و موتوری و ... ندارد ولی چون به هنگام تحویل از نمایندگی خوردگی خیلی جزئی در ناحیه رکاب داشته مزایده ای شده است
فروشنده مدعی است پس از اتمام مدت دو سال گارانتی خودرو ، پس از تعویض پلاک دیگر عبارت این خورو مزایده ای است روی برگ سبز جدید درج نخواهد شد ؟
آیا این موضوع واقعیت دارد ؟
با تشکر

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از راهور جویا شوید