مشاوره حقوقی رایگان - اعتماد بیجا!...

سلام من یه دختر17ساله اهل لرستان هستم که متوجه شدم یکی از دوستان عکس و شماره من رو به فرد ناشناسی « پسری که نمیدونم کیه » داده و اون پسرگفته درصورت عدم دوستی و تندروی عکس هارو در فضای مجازی به اشتراک میزاره البته عکس ها در حد نبود روسری ان ولی با اینحال دوست ندارم یسری به دوران رسیده بیناموس کارای بزرگ تر از حدشون کنن درصورت پیگیری شما من شماره دوستم که عکس رو داده و اون فرد رو در اختیار شما میذارم از همه دوستانی که این مطلب رو میخونن میگم که بزرگ ترین اشتباهات بخاطر اعتماد صورت میگیره پس بیایید اروم اروم یکی رو بشناسیم و دوسش داشته باشیم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما میتوانید علیه ان شخص شکایت مزاحمت برای نوامیس و یا مزاحمت تلفنی کنید .در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما میتوانید علیه ان شخص شکایت مزاحمت برای نوامیس و یا مزاحمت تلفنی کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
می توانید شکایت نمایید