مشاوره حقوقی رایگان - احتساب اجباری مدت خدمت سربازی در بازنشستگی

با سلام و احترام

بنده در سال های 1366 تا 1388 به مدت 27 ماه خدمت سربازی را انجام داده ام . الان در مرز بازنشستگی در دانشگاه علوم پزشکی قرار دارم(عضو هیات علمی رسمی). متاسفانه بر خلاف رضایت بنده دانشگاه این مدت را به صورت اجباری برای بازنشستگی محاسبه کرده است ولی من نمی خواهم این 27 ماه محاسبه شود. البته بهانه می کنند که از سال 1385 تاکنون فقط 1 پایه حقوقی در نظر گرفته شده و مبلغ ناچیز فوق العده خدمت سربازی در حقوق ماهیانه شما لحاظ شده است(البته نه در حکم حقوقی و نه در فیش حقوقی هیچکدام ثبت نشده است) و . . . خواهشا بر اساس چه ماده و تبصره ای می توانم دانشگاه را متقاعد کنم که این 27 ماه را برای بازنشست کردن بنده محاسبه نکنند؟؟؟ پیشاپیش سپاسگزارم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سوال شما حقوقی نیست از ارگان مربوطه پیگیر شوید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام سوال حقوقی نیست از ارگان مربوطه بپرسید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

صرفا میتوانید لغو حکم بازنشستکی خودرا از طریق دیوان مطالبه نمایبد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در دیوان عدالت دادخواست بدهید